Biodanza – dans op het ritme van het leven

 

Biodanza is een vorm van persoonlijke groei op een verrassend nieuwe manier. We werken met de Zuid-Amerikaanse methode voor beweging, gezondheid en welbevinden. Wat dit voor je doet is wetenschappelijk onderbouwd. Het is een plezierige methode die werkt met beweging, contact, ervaren, plezier en muziek. Je ontdekt veel meer over lichaamstaal.

Geen pasjes onthouden

Pasjes nadoen of onthouden is er niet bij. Het gaat om jouw beweging op muziek, zowel individueel als met de groep. Het concept past helemaal in deze tijd. Uit je hoofd en in je lijf, op zoek naar je gevoel en intuitie. Je bent ook welkom als je je onzeker voelt over bewegen, als je je te oud, te zwaar, niet flitsend of niet vitaal genoeg voelt.

Plezier ervaren

Het dansen helpt je om je bewegingen meer te integreren en versterkt je vermogen om plezier te ervaren in je leven. Het principe berust op algemeen wetenschappelijk onderzoek over de positieve invloed die beweging, muziek en contact hebben op de fysiologische en psychologische ontwikkeling en welzijn. De dansbeweging en muziek die worden gebruikt, zijn zorgvuldig uitgekozen. Deze methode nodigt je uit om te versterken wat belangrijk is: gezondheid en eigenwaarde als vitaal, plezierig en liefdevol mens.

Wees welkom bij een avond Biodanza!

Elke donderdagavond van 19.30 tot 21.00 in de Cultuurhoek, met uitzondering van de schoolvakanties.

  • Een losse les is 16 euro.
  • Strippenkaart 4x dansen (in 5 weken) is 60 euro.
  • Strippenkaart 10x dansen (in 12 weken) is 130 euro.

De eerste les om te ervaren wat het voor jou kan betekenen krijg je van ons aangeboden. Daarna kies je zelf voor een strippenkaartsysteem of losse les. Je kunt op elk moment meedoen, wel graag van tevoren contact opnemen.

www.dansmetaandacht.nl

Frederieke Maas Geesteranus: 06 36060560
Lysanna Bruijns : 06 14450608