Huur een zaal en leef je uit!

De CultuurHoek in Driebergen beschikt over drie prachtige zalen die verhuurd worden voor allerlei creatieve uitspattingen of andere activiteiten: een expositiezaal, een theaterzaal en een foyer.

 

zaalverhuur driebergen theaterzaal optreden Sven

 

Culturele evenementen

Wil je graag een keer optreden of een expositie houden? Leef je uit in de CultuurHoek! Jij huurt de zaal en wij helpen je eventueel met een deel van de organisatie. Door mee te denken, technische assistentie te verlenen en de bar te openen. Je evenement kan ook worden opgenomen in onze maandelijkse nieuwsbrief. Ons zaalteam en expoteam maken je graag wegwijs in de CultuurHoek. Stuur je vraag in via ons aanvraagformulier.

 

Vaste zaalhuur

Vaste zaalhuur is mogelijk in de theaterzaal. Vaste zaalgebruiker ben je als je per seizoen (september-augustus) minimaal 9 dagdelen één van onze zalen huurt. Je bent ook welkom als je geen culturele activiteiten ontplooit.

Vaste zaalhuur kan op maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdagavond en vrijdagmiddag). Vrijdagavond soms in overleg.

Interesse? Stuur je vraag in via ons aanvraagformulier.

 

Werkwijze zaalhuur en prijzen

Om het onze huurders en onszelf gemakkelijk te maken én betaalbaar, hanteren we de volgende werkwijze:

Do it yourself….
We gaan uit van een hoge mate van zelf-doen. Wil je bepaalde zaken door ons laten verzorgen, dan brengen we daarvoor kosten in rekening. Denk aan kosten voor bijvoorbeeld schoonmaak en theatertechniek.
Huurders doen dit zelf:
  • kaartjes verkopen
  • werving bezoekers
  • zaal inrichten
  • koffie- en thee zetten, drankjes inschenken (als er geen vrijwilligers beschikbaar zijn)
  • na afloop de zaal weer leegmaken en opruimen
  • vegen
  • vaatwasser inruimen/afwassen en foyer netjes achterlaten.

Prijzen

Zie hier het overzicht van de prijzen.
Ons motto is ‘voor en door Driebergen en omstreken’. Daarom hanteren we lage prijzen, zodat zowel amateurs als professionals onze zalen kunnen gebruiken. Niet-culturele en niet-maatschappelijke gebruikers betalen wat meer. Zo draagt iedereen op zijn eigen manier bij aan het voortbestaan van de CultuurHoek.

Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

Zaalteam

De vrijwilligers van ons zaalteam leiden je rond, bespreken met je wat je nodig hebt, maken een offerte en koppelen je aan bijvoorbeeld het techniek- of communicatieteam. Je kunt je vraag mailen aan

Expoteam

Wil je een expositie organiseren op de CultuurHoek? Ons expoteam kan je helpen met het verkennen van de mogelijkheden, het assisteren bij het inrichten en het regelen van barmensen voor een feestelijke opening of afsluiting. Mail voor meer informatie naar

Barteam

Onze barvrijwilligers bemensen, als je daar behoefte aan hebt, de bar en helpen je met hand- en spandiensten. De baropbrengst is uiteraard voor de CultuurHoek.

Techniekteam

Heb je extra techniek nodig, zoals licht, geluid of beeld? Ons techniekteam helpt mee om jouw evenement tot een succes te maken. Afhankelijk van het type evenement, kun je onze professionele theatertechnicus inhuren voor de technische verzorging, of – als het om een amateurvoorstelling gaat – dit laten uitvoeren door één van onze deskundige vrijwilligers.

Communicatieteam

We gaan ervan uit dat je zelf de publiciteit voor je evenement verzorgt. Ons communicatieteam plaatst indien mogelijk je culturele evenement in onze nieuwsbrief en op onze website. Van belang is dat je zelf tijdig tekst en foto’s aanlevert.