Cursussen voor volwassenen

Pilatusflow

Start je week goed met Pilatesflow. Aandacht voor je houding, ademhaling en beweging voorkomt blessures en beperkingen. Meer informatie over de les.

Yogales Driebergen, Cultuurhoek

Zin om de week te beginnen met een Yogales, een moment aandacht voor jezelf? Sinds kort worden er op de maandagochtenden yogalessen aangeboden in de Cultuurhoek. Lees verder.....

Biodanza

Biodanza is een vorm van persoonlijke groei op een verrassend nieuwe manier. We werken met de Zuid-Amerikaanse methode voor beweging, gezondheid en welbevinden. Het is een plezierige methode die werkt met beweging, contact, ervaren, plezier en muziek. Lees verder...

Plaatje-bij-Robert-Zwart

Ben jij ondernemer en wil je professionele filmpjes online zetten? Goed plan, want film is een uitstekend middel om je boodschap over te brengen.

boekbinden-bep

Houd je van papier en boeken, dan is deze cursus mogelijk iets voor jou. De eerste middag worden er eenkaterns-boekjes gemaakt. De andere keren  kleine boeken volgens verschillende bindwijzen.

dagmarvanbeurden

Gek op mode? Dan vind je het vast leuk om je eigen kleding te ontwerpen. Bij Mooi Vandaag leer je de basistechnieken van het patroontekenen. In deze cursus van 6 lessen van anderhalf uur leer je een broek en een rok op maat maken, plus enkele variaties op deze patronen.

CraftInFocusFestival_BramKloosPhotography Signed

Altijd al willen pottenbakken? Floortje Roetemeijer van Het Serviesfabriekje geeft pottenbakles! Voor volwassenen op maandag- en woensdagavond. Ervaring is niet nodig.

Naailes bij Mooi vandaag

Heb je leuke stof gekocht en wil je hier een jurk, broek of rok van maken? Op naailes leer je de fijne kneepjes van het vak, zodat het eindresultaat vele malen mooier is bovendien ook nog eens veel beter zit.

DUGA Servië Rum Dum Dum

Op dinsdagavond kun je Volksdansen met Duga-Dans, tijdens de cursus Werelddansen.

sprookjes van anders zijn

Wil jij ontdekken waar jouw theatertalent op dit moment zit? Schrijf je dan nu in voor de kleinkunstcursus van theaterwerkplaats De Spelerij. In een reeks van drie aparte blokken ga je aan de slag met creatief schrijven, ontdek je hoe jij klinkt en beweegt op het toneel, en improviseer je tot het maken van je eigen kleinkunstvoorstelling.