25 november 2017

16 december: Informatiebijeenkomst voor kunstenaars en creatieven

Tijd: 14.00 tot 16.00Locatie: Engweg 14

Ben je actief in de creatieve sector als kunstenaar, met een ambacht of als creatieve professional? En zou je willen weten wat De CultuurHoek in Driebergen voor jou zou kunnen betekenen? Bijvoorbeeld voor het organiseren van exposities, uitvoeringen, lesgeven, workshops? Wil je meedenken met de toekomstplannen? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op zondagmiddag 16 december.

Tijdens deze bijeenkomst willen we informatie geven over De CultuurHoek, de voortgang van de opbouw, de mogelijkheden van de multifunctionele ruimtes en onze toekomstvisie. Een rondleiding staat natuurlijk ook op het programma. Na de rondleiding gaan we met jullie in gesprek om input te krijgen wat er volgens jullie nodig is voor een bruisend cultuurcentrum. Dit kunnen ideeën zijn op het gebied van organisatie of marketing maar ook waar bijvoorbeeld onze multifunctionele ruimtes aan zouden moeten voldoen. Of misschien heb je ideeën over de programmering?

Geef je op door een mailtje te sturen naar

Ben je geïnteresseerd maar verhinderd op 16 december? Neem dan even contact met ons op, we ontvangen je dan graag op een ander moment.

Meer informatieVoor meer informatie kun je mailen naar Elly Sloep via of bellen naar 06-19877697.