Ruimte voor kunst, cultuur en ambacht

In de CultuurHoek is altijd iets te doen. Zoals het Open Podium: bijna elke laatste zondagmiddag van de maand kun je hier optreden of genieten van mooie optredens. Voor zangers en muzikanten worden er 3 keer per jaar Jamsessies georganiseerd. Voor echte filmfans is er Arthouse Cine. Kom je liever zelf in actie, dan is er Dansen op de Hoek. Of een van de creatieve workshops en cursussen. Wil je zelf exposeren of een culturele activiteit in één van onze zalen organiseren? Ruimte genoeg in de CultuurHoek!

 

Agenda

Inschrijving geopend voor Jamsessie op 2 juni

Gaat er voor jou niets boven samenspelen en zingen met anderen? Doe dan mee met onze eerste jamsessie op zondagmiddag 2 juni 13.00 – 17.00 uur in de Theaterzaal. Inschrijven kan tot/met 14 april !

details

Overzichtstentoonstelling en muziekuitvoering Anton Havelaar

Onder de naam Solo presenteert fotograaf (en componist) Anton Havelaar een overzicht van 20 jaar fotografie. Op zondag 14 april voert pianist Hans van Ham in de theaterzaal zijn meest recente werk op: De korte multimediavoorstelling Solo for piano and Slides voor piano en lichtbeelden.

details

Dansen op de Hoek

DJ Lucia La Loba staat garant voor een heerlijke dansavond met gevarieerde muziek.
Dus kom ook dansen op fantastische muziek door de jaren heen. Van dance classics, stevige rock, alternatieve parels tot verrassingen uit alle windstreken.

details

Arthouse Cine

Bijna elke laatste woensdag van de maand toont Arthouse Cine een bekende titel uit de filmgeschiedenis. Laat je verrassen of abonneer je op de nieuwsbrief van Arthouse Cine, met alle info over de films.

details

De vrouw van de schilder – extra voorstelling

Muziektheater “Van Tijdelijke Aard” speelt nogmaals “De vrouw van de schilder”.

Deze voorstelling over liefde en dementie was afgelopen november snel uitverkocht. Zorg dat je hem dit keer niet mist.

details

Kunstlezingen

Door Marina Marijnen

De ateliers

200724-153902-Janine Verlinden

Kunstenaars en ceatieven.

Arthouse cine

ritaina3

Elke maand een Arthousefilm

Open podium

Elke maand op zondagmiddag