4 september 2018

Goededoelenwijn van Heuvelrugfonds voor CultuurHoek

Uitreiking Goededoelenwijn

Afgelopen zondag stond het Heuvelrugfonds voor goede doelen met een stand op de 13e jaarlijkse Natuurmarkt in het Arboretum in Doorn waar zij sap en wijn verkocht met de opbrengst voor één van haar goede doelen.

De opbrengst van de wijn wordt aan de CultuurHoek in Driebergen aangeboden. Het doel is de eerste voorstelling die bij de opening van de CultuurHoek in het nieuwe theater wordt gehouden. Die opening wordt begin 2019 verwacht.

Penningmeester Aart van der Schalk van de CultuurHoek nam zondag de toezegging voor deze ondersteuning in ontvangst bij de stand van het Heuvelrugfonds op de Natuurmarkt.

De wijn is beschikbaar gesteld door Drankenspecialist De Mol (Traaij 102, Driebergen) en is het hele jaar daar te koop. Het sap is beschikbaar gesteld door culinaire winkel Lekker (Traaij 64, Driebergen) en is daar ook het hele jaar te koop. Vraag ernaar in de winkel.

Op de foto zien we Edwin van Veluw (uiterst links), oprichter en bestuurslid van het Heuvelrugfonds, en Aart van de Schalk (uiterst rechts), penningmeester van de CultuurHoek, met de goededoelenwijn. Verder waren als bestuursleden van het fonds aanwezig (vlnr): Joost Kingma, Louk Berger, Fedde Op de Coul en Tineke Booi.

Het Heuvelrugfonds ondersteunt goede doelen in de regio Utrechtse Heuvelrug. Goede doelen zijn lokale projecten op het gebied van kunst, cultuur, natuur en erfgoed. Zij staat open voor eenmalige en periodieke schenkingen, waarmee de goede doelen kunnen worden ondersteunt. Voor uw aanvraag, donatie of meer informatie: www.heuvelrugfonds.nl.

 

Contact:         
Edwin van Veluw

06 2362 7478