illustrator workshops en cursussen

Niek Schuil

(atelier 2.13)

Illustrator en creatief atelier met workshops en cursussen voor kinderen en volwassenen. Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie als theatervormgever en daarna meer dan tien jaar werkzaam geweest als fotograaf. Nu combineer ik mijn ervaring en illustratieve stijl in het maken van tekeningen en foto illustraties. Wonderlijke werelden is wat ik het liefste maak. Sprookjesachtige sferen om in weg te dromen en grappige details kenmerken mijn werk.

Ben je al nieuwsgierig?

Illustrator Cursussen en Workshops

Ik werkt als illustrator aan prentenboeken en losse illustraties in opdracht. Daarnaast geef ik onder de naam ‘Maakdrift’ illustratie- en beeldende cursussen aan kinderen en volwassenen.

Omdat het met handen werken nieuwe ideeën brengt en het je als mens ook echt gelukkiger maakt, wil ik dit graag met je delen. Ik verzorg cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen. Waarbij de nadruk vooral ligt op het spelen en ontdekken. Hoe zet je beelden in je hoofd om in tekeningen op papier. Hoe kun je met je handen iets nieuws scheppen en het verhaal beeldend aan andere overbrengen?

Ik geef hierbij tips, maar wat je vooral leert is materiaalkennis en “trucs” om te beginnen met een project. Om de fantasie (weer) te laten stromen en voor even de tijd te vergeten.

 

Atelier in de CultuurHoek of bij je thuis

Dit kan in mijn fijne atelier in de cultuurhoek, maar ik verzorg ook workshops aan huis als dat beter uitkomt.

Kijk vooral even in de agenda of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

https://www.niekschuil.com/maakdrift-cursussen/