4 januari 2021

2020 zit erop. Wat een jaar!

Ben jij ook zo blij dat er een nieuw jaar is aangebroken? Voor de CultuurHoek begon 2020 voorspoedig: we hadden de verbouwing afgerond en de aanvragen voor zang-, dans- en theateroptredens stroomden binnen. Maar nog voor we hier goed en wel mee aan de slag konden, moesten we dicht voor het publiek. Wat een domper!

 

Gelukkig konden het Open Podium en Arthouse Cine op beperkte schaal doorgang vinden. En mochten we tussen de lock-downs door acte de présence geven tijdens de Open Monumentendagen. Maar ondanks de beperkingen bleek er nog veel meer mogelijk.

 

Kunst achter Glas

Om het publiek toch zoveel mogelijk te betrekken bij ons mooie cultuurcentrum, organiseerden we non stop wisselende kunstpresentaties achter het raam van de expositiezaal. ‘Kunst achter Glas’ slaat zo goed aan dat we daar voorlopig nog een tijdje meer doorgaan.

 

Livestreams

Dankzij de inspanningen van Robert Zwart, Jasper Verburg en Victor Schutijser, werd het verzorgen van livestreams een mooie manier om het publiek aan ons te binden. Zo maakten zij livestreams van het Open Podium en van Gluren op de Heuvelrug. Zij leverden hun kennis, en inzet en apparatuur, de CultuurHoek stelde de ruimte beschikbaar.

 

We verheugen ons op 2021 en kijken uit naar het moment dat we weer meer mensen mogen ontvangen. Er staan al wat activiteiten op de agenda, plannen zijn er genoeg. Nu nog even afwachten wat er van terecht komt. Wij zijn dankbaar voor de samenwerking met zoveel lieve en fantastische mensen in dit roerige jaar. Dank voor jullie vertrouwen in ons!

 

Het bestuur en de leden van de vereniging De CultuurHoek hopen je dit jaar in goede gezondheid te ontmoeten.