1 februari 2021

Met een lezing van Marina blijf je bij!

Tijdens het culturele seizoen geef ik met veel plezier maandelijks lezingen over uiteenlopende actuele kunsthistorische- en archeologische tentoonstellingen. Handig ter voorbereiding op je museumbezoek of voor de verdieping daarna.

 

Of het nu gaat over de kleurrijke kunst van Vincent van Gogh, de Surinaamse School, het Slavernijverleden of een Bijbelse powervrouw als Maria Magdalena, dankzij mijn uitleg en de historische context gaat het onderwerp voor je leven en geniet je meer van kunst!   

 

Heb je geen tijd om naar het Rijks, het van Gogh of een ander museum te gaan, dan kun je tijdens mijn lezing toch een virtueel bezoek aan een lopende tentoonstelling brengen. Dat kan trouwens ook via mijn blog, want van vrijwel elke tentoonstelling publiceer ik een geïllustreerde impressie op mijn website www.uitdekunstmarina.nl. Hier vind je ook tips voor museumbezoek, reisverhalen, informatie over mijn jaarprogramma en de mogelijkheid om je in te schrijven.