Tekencursus voor kinderen

 

De Tekencursus voor kinderen is geschikt voor kinderen die in groep 6, 7 of 8 zitten en graag tekenen of iets creëren?  Wil je  ontdekken wat er allemaal mogelijk is op dit gebied en wat illustreren nou eigenlijk is? Kom dan lekker op vrijdagmiddag naar de studio in de Cultuurhoek.

Samen met een groepje van maximaal 7 andere kinderen gaan we vooral heel veel maken. Je leert veel verschillende technieken en gaat werken met een grote variatie aan materialen. Van miniboekjes maken tot het graveren van een ets, van papierkunst naar een inkttekening van schilderen met ecoline naar een portret in lino en nog veel meer!

De lessen

De lessen zijn heel gevarieerd doordat we elke les met verschillende materialen en een opdracht werken. Zo zullen we de ene keer met inkt en ecoline werken en de week erop een zeefdruk maken. Af en toe maken we zelfs een uitstapje naar klei (zie ook mijn klei illustraties) of een ander materiaal waar ik een leuke opdracht bij bedenk. 

We beginnen de les altijd met een korte uitleg en wat te drinken. De focus ligt vooral op een veilige en gezellige sfeer en natuurlijk neem je al je mooie kunstwerken mee naar huis!

Trek in ieder geval niet je beste kleren aan!

Doe jij ook mee? 

Start: 15 september

Tijd: Vrijdag 15.30-16.45

Kosten: 192 Euro, voor 12 lessen

Voor vragen bel je Niek op 06-42846331 of mail naar

Je kunt ook eerst even op mijn website kijken https://www.niekschuil.com/maakdrift-cursussen/